Brenda Bork Ejderskov

Brenda er uddannet indenfor rejsebranchen med salg af corporate rejser til hele verden. Hun rejste i forbindelse med sit arbejde, men besluttede i 2005 at følge sin spirituelle passion, og uddannede sig til Integral psykoterapeut.

Brendas passion er at hjælpe mennesker kende og re-connecte med deres essens og bevidsthed i kroppen. I 2003 mødte hun Faisal og Diamond Logos, og fulgte hans essenstræning som bragte en præcision og en viden om essens. Træningen åbnede til nye perspektiver og integration i kroppen, med det fokus at udvikle og integrere spiritualitet i alle centre herunder sind, hjerte og mavefundament. Udover essensarbejdet er Brenda
uddannet indenfor familiekonstellation, Bio-energetik, Emdr, Holotropisk åndedræt, Det spirituelle Enneagram, Somatic Experience og Neuroaffektiv personlighedsudvikling.

Brenda arbejder med frigørelse og empowering af essens og bevidsthed gennem Diamond Logos essensarbejdet. De øvrige uddannelser understøtter essensarbejdet og danner tilsammen et holistisk billede af menneskets potentiale for healing og udfoldelse.

Brenda er dansk, bor I Danmark og er mor til tre voksne børn.

Program for 2021:
Essential Living serien starter i foråret, og introducerer fem større essenser i 2021. Der findes fem større essenser, der danner grund for vores basisfundament som menneske. De er den “olie”, vi har brug for, for at fungere godt i hverdagen. Hvis vi ser os selv som en olielampe, er essens olien i lampen som giver ild til flammen.

Læs mere om Essential
Living her: https://truecontact.dk/essential-living/

Brenda tilbyder individuelle sessions som du kan bestille tid til og læse mere om her: https://truecontact.dk/oplaeg/individuel-session/

www.truecontact.dk