Henrik Rud Pedersen

Henrik er født i københavn 1964 og uddannet kandidat fra Roskilde Universitet.

Han har professionelt arbejdet som rådgiver, konsulent og leder siden 1993. Henrik er også psykoterapeut. Som ID-psykoterapeut er han trænet i 7 perspektiver og metoder indenfor terapeutiske retninger der har med adfærd, kognitiv, interpersonel, psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk og det transpersonlige (spirituelle) at gøre. Han har også været i træning hos Neel Fasting for at fordybe forståelsen for kærlighed and seksualitet.  

Siden 2003, har Henrik været i træning hos Faisal Muqqadam og Diamond Logos. I dag er Henrik’s arbejde med klienter dybt forbundet til Diamond Logos og dermed de dybere lag af hvem vi er.

Henriks fokus handler i dag at arbejde med at forstå, erkende, og erfare hvad vi dybest set er og hvilken effekt det kan få på vores liv at opleve denne kontakt. Henrik underviser på baggrund af egne erfaringer:

“Jeg har selv været i proces med essentiel udvikling siden 2003, har undervejs forladt usunde vaner og relationer, tabt 30 kg., genvundet min seksualitet, fundet lysten og glæden ved livet som helhed, og omfavnet smerten ved livet så godt jeg nu kan.
Alt dette som resultat af en rejse der som alle andre rejser har været et skridt ad gangen, men som takket være de dybere aspekter af mig selv, har ført til varige og blivende forandringer i mit indre og dermed ydre liv.

Henrik er godkendt af Faisal til at undervise og tilbyder sessioner, kurser og foredrag (Titel: Teacher). Se den opdaterede liste på Diamond Logos Internationale hjemmeside.

Læs mere på: www.inquiryinstitute.dk.

Henrik kan kontaktes på e-mail: info@inquiryinstitute.dk